Ulasan Big Boy

 • Dinda
  Saya tidak fikir gel Big Boy akan mengubah suami saya seperti itu. Sebelum ini, dalam hubungan seks, dia tidak begitu aktif, dan kemaluannya begitu, jujur. Tetapi hanya sebulan menggunakan gel Big Boy, dan kemaluannya telah bertambah, dan sekarang kami melakukan hubungan seks setiap hari!
  Big Boy
 • Ricky
  Seorang rakan memberitahu saya bahawa gel ini membantunya membesarkan zakar sebanyak 5 sentimeter tambahan. Sudah tentu saya tidak mempercayainya, tetapi sekarang saya menggunakan alat itu sendiri, hanya seminggu dan zakar saya menjadi lebih panjang satu sentimeter.
  Big Boy
 • Andi
  Saya seorang pelakon porno secara profesional dan sudah lama saya kenal gel ini. Ia sering digunakan dalam industri untuk membesarkan zakar pelakon atau mencapai ereksi yang panjang.
  Big Boy
 • Siska
  Mereka harus menulis mengenai ubat ini di mana sahaja, berapa banyak lelaki yang menderita dan tidak tahu bahawa ada penyelesaian yang mudah! Saya, menakutkan untuk berfikir, mempunyai ahli yang hanya 11 cm! Dan sekarang 17, dan saya masih terus menggunakan gel, saya mahu beberapa sentimeter lagi.
  Big Boy
 • Sinta
  Eh, saya menyesal kerana ubat seperti itu muncul hanya ketika saya berusia 40 tahun. Berapa banyak perkara yang dia terlepas pada masa mudanya, dia malu dengan anggotanya, bahkan untuk bertemu dengan seorang gadis, dan kemudian dia takut. Kawan-kawan, jangan ketinggalan masa muda anda, gunakan Big Boy!
  Big Boy
Penarafan Big Boy
4.1
7