Arahan penggunaan Big Boy

Cara Menggunakan Gel Pertumbuhan Zakar Big Boy

arahan penggunaan gel Big Boy

Penis besar adalah tanda kejantanan stereotaip, tetapi ini adalah salah satu dari sedikit yang berfungsi dalam praktik. 90% wanita yang disurvei di Indonesia secara langsung mengaitkan kesenangan dari hubungan seks dengan ukuran zakar pasangan. Tetapi ini tidak bermaksud bahawa jika anda mempunyai anggota kecil, maka anda harus menyerah. Cukup gunakan Big Boy Penis Super Gel baru selama beberapa bulan dan hasilnya tidak lama lagi. Kaedah penggunaan ubat yang betul diberikan di bawah, ini juga dinyatakan dalam arahan yang akan anda dapati dalam bungkusan dengan alat tersebut.

Cara menggunakan:

Sapukan gel pada lapisan nipis pada zakar yang tegak, dan urut dengan gerakan lembut sehingga diserap sepenuhnya. Selepas itu, bawa zakar di tangan anda dan jauhkan dari zakar anda, tarik perlahan zakar dengan perlahan dan lancar. Jangan tarik dengan kuat; jika rasa sakit berlaku, hentikan urut dengan segera. Oleh itu, sapukan gel ke zakar diikuti dengan urutan dua kali sehari. Jangka masa permohonan adalah 2 bulan, hasil akhir bergantung pada ciri fizikal individu, hasil rata-rata adalah peningkatan panjang 4. 5 cm dan diameter 2. 5.

Gel juga boleh digunakan sebagai pelincir intim yang menggembirakan kedua pasangan dan merangsang gairah seksual.

Petunjuk Big Boy:

  • Masalah dengan kehidupan seksual yang disebabkan oleh keraguan diri - selalunya, ukuran kecil zakar membuat lelaki merasa kompleks dan malu ketika bersentuhan dengan lawan jenis, yang mempunyai kesan yang sangat negatif terhadap pembinaan kehidupan seksual.
  • Libido menurun - ereksi yang jarang atau tidak menentu, kekurangan tenaga seksual, gairah rendah dan tindak balas terhadap rangsangan seksual.
  • Ketidakpuasan dengan ukuran zakar - gel boleh digunakan untuk ukuran zakar apa pun, baik untuk lelaki yang sangat tidak berpuas hati dengan ukuran zakar mereka, dan bagi mereka yang hanya memerlukan layar sentimeter untuk ideal peribadi mereka.
  • Keletihan, mengantuk, peningkatan kerengsaan dan kegelisahan kronik - kerana kekurangan aktiviti seksual dapat mengurangkan tahap tenaga, dan sebaliknya, kerosakan boleh menyebabkan penurunan potensi.

Gel Big Boy akan membantu menyelesaikan semua masalah ini hanya dalam satu kursus. Bagaimanapun, komponen komponen produk ini bukan hanya bertujuan untuk meningkatkan zakar, tetapi juga meningkatkan nada seksual, mengembalikan tenaga seksual dan minat dalam permainan cinta.

Kontraindikasi untuk digunakan:

Gel Big Boy tidak mempunyai kontraindikasi, dan semuanya kerana komposisi semula jadi secara eksklusif yang tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya bagi kesihatan. Tetapi sebelum digunakan, disarankan untuk berjumpa doktor untuk mengecualikan kemungkinan alergi terhadap dana penyusunnya.